Mpf Film I Metrazhit Te Shkurter (2013) Film Shqip
Mes parajses dhe Ferrit Between Paradise and Hell FrameIN Production Written Directed Iber Deari Producent Ben Fejza Edited by ERMAN MEMEDI Cinematogh

Shkolla E Maleve Promo)


Express - Express 24.10.2012 Ndalohet Filmi I Budakoves
Drejtoria e Arsimit dhe e Kultures ne Komunen e Ferizajt a bere te ditur se nuk i ka dhene leje regjisorit Halil Budakova qe filmi i tij Shkolla e maleve t

Haraqi - (trailer) - Halil Budakova
SB Fil Kosova prezanton filmin Haraqi Film nga Halil Budakova

Filmi I Halil Budakoves Nentoka Pjesa 1{1},,eurolindi,,
Producent Bujar Avdimetaj BEHUNI FANS facebook nfmeurolindi

Halil Budakova FatprerEt (film I Plote)
Copyright EuroLindi ETC All rights reserved Me i miri me me te Miret Producent Bujar Avdimetaj Eurolindi ne Youtube youtube Euroli

Azem Galica Promo)


Halil Budakova Nentoka 3 (filmi I Plote)
Copyright EuroLindi ETC All rights reserved Me i miri me me te Miret Producent Bujar Avdimetaj EMW10 ne Facebook s facebook TheEMW10

``kanga E Azem Galices New Pjesa 1 2


Djelmoshat E Rrezikshem [film Shqip] Nga Halil Budakova
Film Shqip Djelmoshat e Rrezikshem Halil Budakova

The Bodyguard Pjesa 4 4 (official ) Shqip
Regjia Mirton Xhekaj Skenari Alban Selimi Producent Alban Selimi Mirton Xhekaj Muzika Ek Music Toni Bardh Gashi Drejtor fotografije Mir

Making Off - Haraqi 2013.
Shinobi Team Acting Choreographing and Producing Action Scenes Movies

Shkolla E Budallave 10
Playing Janina P

Halil Budakova Nentoka 1 (filmi I Plote)
Copyright EuroLindi ETC All rights reserved Me i miri me me te Miret Producent Bujar Avdimetaj EMW10 ne Facebook s facebook TheEMW10

Express - Budakova 19.11.2013
EXPRESS Budakova 19 11 2013

Filmi I Halil Budakoves Nentoka Pjesa 3{2},,eurolindi,,
Producent Bujar Avdimetaj BEHUNI FANS facebook nfmeurolindi facebook OnAirMusic

Seriali Fati JonE Pj 3


Shkolla E Maleve
kjo osht veq ni pjes e vogel e filmit shum te mir te halil budakoves

Mision Perfekt 2 Film Shqip 2013 [hd]
Share on fb 1lTpuMl Tweet bit ly 1hlJzrB Facebook s facebook riend100 Twitter s twitter RiendTV Subscribe

Filmi I Halil Budakoves Nentoka Pjesa 3{3},,eurolindi,,
Producent Bujar Avdimetaj BEHUNI FANS facebook nfmeurolindi facebook OnAirMusicRecent Searches